שטרודל גבינת ירקות
שטרודל גבינת ירקות דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 6 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. אם יש לכם עלי בזיליקום, אבקת שום, בצק עליםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שטרודל גבינת ירקות, שטרודל פטריות, גבינה וירקות, ו שורש שטרודל ירקות.
הוראות
להפשיר את גיליון מאפה בטמפרטורת החדר במשך 40 דקות או עד שזה קל להתמודד.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את הביצה והמים בקערה קטנה.
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפלפלים, פטריות, חצילים, בצל, אבקת שום ובזיליקום ומבשלים עד שהירקות רכים והנוזל מתאדה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
לפתוח את גיליון מאפה על משטח מקומח קלות.
מגלגלים את גיליון מאפה לתוך מלבן 16x12 אינץ'. עם הצד הקצר פונה אליך, כפית את תערובת הירקות על החצי התחתון של גיליון מאפה כדי בתוך 1 אינץ ' של הקצוות. למעלה עם הגבינה. החל מהצד הקצר, להפשיל כמו גליל ג ' לי. טאק הקצוות תחת לאטום.
מניחים את צד התפר על תבנית אפייה.
אופים במשך 25 דקות או עד המאפה הוא זהוב. חותכים ומגישים חמים.