שיבולת שועל אפויה עם חזיר כפרי, פטריות בר, טימין טרי, ופרמזן נטול גלוטן, ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 135 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך שאלוט, פלפל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלי קדרה עם פטריות בר וקורנית טרייה, פרמזן פולנטה עם לימון טימין פטריות בר, ו פטריות בר עם ערמונים וקורנית.
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין שיבולת שועל, להביא מים ומלח לרתיחה בסיר גדול; מערבבים בהדרגה שיבולת שועל. להפחית את החום; מבשלים 30 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כפית 1/2 תערובת שיבולת שועל כוס לתוך כל 8 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים ב 325 במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר ramekins מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
כדי להכין רוטב, להביא שאלוט, יין, 1/4 מרק כוס, חומץ, עלה דפנה, וצ ' ילה לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני; לבשל עד מופחת 1 כף נוזל (כ 6 דקות). מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים. החזר נוזל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
שלב 1/4 מרק כוס קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
10
מוסיפים תערובת קורנפלור למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך; להוסיף חמאה ושמנת, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מערבבים 2 כפות גבינה, מיץ ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מבשלים את החזיר במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים פטריות, 1 כף שאלוט, 1 כפית מים, ו 3 זרעונים טימין; לטחון 3 דקות או רק עד הפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
13
שחרר קצוות של גריסים עם סכין או מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
14
מניחים צלחת, במהופך, על גבי כל ramekin; הפוך על צלחות. כף 1 רוטב כף על כל צלחת; מפזרים תערובת חזיר שווה בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Schloss Vollrads Riesling Spatlese עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.