שיבולת שועל וביצים דרומיים
המתכון שיבולת שועל וביצים דרומיים יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 25 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 375 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו במיה חתוכה, שמן צמחי, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. נסו גרגרי גבינה וביצים: נוחות דרומית בארוחת הבוקר, צ'ופ עגל של האנטר עם גריסים גבינה דרומיים: Jaegerschnitzel עם גריסים גבינה דרומיים, ו שרימפס ודגים דרומיים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיף את הגריסים, להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ 5 דקות.
הסר מהחום. מערבבים את הגבינה ומתבלים במלח ופלפל שחור; מכסים כדי להתחמם.
לפצח את הביצים לתוך קערה גדולה.
מחממים את שמן הירקות במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבמיה, לבן בצל ירוק, פלפל, קאיין, 1/4 כפית מלח, ופלפל שחור לפי הטעם; לבשל, ערבוב, עד שהירקות מתחילים לרכך, 2 עד 4 דקות. בזהירות להחליק את הביצים על גבי תערובת במיה, שמירה על החלמונים ללא פגע. להפחית את החום בינוני; לכסות ולבשל, סיבוב המחבת מדי פעם, עד הביצים רק להגדיר, על 6 דקות.
מגישים את שיבולת השועל עם הירקות והביצים. למעלה עם בצל ירוק.