שיבולת שועל צרובה במחבת עם קומפוט פירות חם וסירופ סיידר
שיבולת שועל צרובה במחבת עם קומפוט פירות חם וסירופ סיידר נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל חתוכה, קינמון טחון, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קומפוט פירות חמים, קומפוט פירות חמים, ו קומפוט פירות חמים.
הוראות
כדי להכין סירופ, להביא סיידר לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. קוק עד מופחת 1/3 כוס (כ 20 דקות); להפריש.
כדי להכין קומפוט, לשלב 2 כוסות מים, 1/4 כוס סוכר, 1/2 כפית קינמון, ופירות יבשים בסיר בינוני; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד עבה.
כדי להכין שיבולת שועל, לשלב 3 כוסות מים, 1 כוס חלב, 1/4 כוס סוכר חום, 1/2 כפית קינמון, ומלח בסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; מערבבים שיבולת שועל. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד עבה, ערבוב מדי פעם. שיבולת שועל כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול; מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או עד סט.
באמצעות סכין חדה, לחתוך שיבולת שועל לתוך 8 מלבנים שווים; לחתוך כל מלבן בחצי באלכסון כדי ליצור 16 משולשים.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים 8 משולשי שיבולת שועל; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הסר מהמחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם הנותרים 2 כפות חמאה ומשולשים שיבולת שועל.
מניחים 2 משולשי שיבולת שועל על כל אחד 8 צלחות, ומעל כל מנה עם 3 1/2 כפות קומפוט פירות על 2 כפיות סירופ.