קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

שיבולת שועל צרובה במחבת עם קומפוט פירות חם וסירופ סיידר

שיבולת שועל צרובה במחבת עם קומפוט פירות חם וסירופ סיידר
שיבולת שועל צרובה במחבת עם קומפוט פירות חם וסירופ סיידר נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל חתוכה, קינמון טחון, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קומפוט פירות חמים, קומפוט פירות חמים, ו קומפוט פירות חמים.

הוראות

1
כדי להכין סירופ, להביא סיידר לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. קוק עד מופחת 1/3 כוס (כ 20 דקות); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
כדי להכין קומפוט, לשלב 2 כוסות מים, 1/4 כוס סוכר, 1/2 כפית קינמון, ופירות יבשים בסיר בינוני; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
נייר אורזנייר אורז
CompoteCompote
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
כדי להכין שיבולת שועל, לשלב 3 כוסות מים, 1 כוס חלב, 1/4 כוס סוכר חום, 1/2 כפית קינמון, ומלח בסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; מערבבים שיבולת שועל. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד עבה, ערבוב מדי פעם. שיבולת שועל כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול; מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
באמצעות סכין חדה, לחתוך שיבולת שועל לתוך 8 מלבנים שווים; לחתוך כל מלבן בחצי באלכסון כדי ליצור 16 משולשים.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים 8 משולשי שיבולת שועל; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
7
הסר מהמחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם הנותרים 2 כפות חמאה ומשולשים שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים 2 משולשי שיבולת שועל על כל אחד 8 צלחות, ומעל כל מנה עם 3 1/2 כפות קומפוט פירות על 2 כפיות סירופ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
שיבולת שועלשיבולת שועל
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות