קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

שייק בננה, קלמנטינה ומנגו

שייק בננה, קלמנטינה ומנגו
אם ברצונך להוסיף עוד מקסיקני מתכונים לרפרטואר שלך, בננה, קלמנטינה & מנגו חלקלק עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 258 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן לקטו אובו צמחוני, ו primal דיאט. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 210 אוהדים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר. גשו לסופר וקנו קלמנטינות, חלב, בננות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: מנגו בננה תאנים שייק-שייק מתוק ובריא, שייק בננה מנגו, ו שייק מנגו-בננה.

הוראות

1
חצי את הקלמנטינות ולסחוט את המיץ אתה צריך על 600ml / 1 ליטר. (ניתן לעשות זאת בלילה שלפני.) לקלף את המנגו, לחתוך את הפרי מן האבן במרכז, ואז לקצוץ את הבשר לחתיכות מחוספס. לקלף ולפרוס את הבננות.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2
שים את מיץ קלמנטינה, בשר מנגו, בננות, יוגורט וקוביות קרח לתוך נוזל ולהשתלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קלמנטינהמיץ קלמנטינה
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
3
יוצקים לתוך שש כוסות ומגישים. (ייתכן שיהיה עליך לעשות את זה בשתי קבוצות, בהתאם לגודל של liquidiser שלך.) אם אתה לא להוסיף קוביות קרח, צמרמורת במקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."