קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

שייק ליקר ביצים תוצרת בית במקדונלדס

שייק ליקר ביצים תוצרת בית במקדונלדס
שייק ליקר ביצים תוצרת בית במקדונלדס יכול להיות המשקה שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 798 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מקל קינמון, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 49 אוהדים. מתכונים דומים: שייק ליקר ביצים של מקדונלדס, שייק תלתן של מקדונלדס, ו Shake שמרוק מקדונלדס (חקיין).

הוראות

1
הכן את בסיס שייק: בסיר בינוני, להביא את החלב והשמנת לרתיחה יחד עם שעועית וניל, קינמון ואגוז מוסקט. כאשר התערובת מתחילה להתבשל, לכבות את החום ולכסות עם מכסה. תלול במשך שעה אחת.בינתיים לשים את החלמונים בקערה בינונית להקציף סוכר בהדרגה. זה הרבה סוכר, אז לא לזרוק אותו בבת אחת או שזה יהיה קשה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
זנים של פטריותזנים של פטריות
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להקציף במלח.להחזיר חלב לרתיחה ולדוג את שעועית וניל ותבלינים. השתמש במרית כדי לגרד את השמנת בטעם בכבדות מתוך תרמיל וניל.עכשיו להקציף חלק קרם חם לתוך חלמונים ביצה, מצקת אחת-מלא בכל פעם, עד תערובת ביצה הוא די חם. ואז לטאטא תערובת ביצים לתוך סיר של שמנת. הפעל חום נמוך בינוני. מערבבים כל הזמן עם מרית גומי, הקפד לגרד לאורך כל החלק התחתון של הסיר כדי למנוע קימורים.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
זנים של פטריותזנים של פטריות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
מצקתמצקת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בדרך כלל, מתכונים גלידה מפצירים בך לבשל עד התערובת היא "עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף עץ," אבל עם המתכון הזה, כי הוא קשה יותר לשפוט. במקום זאת, לבשל עד רושמת מדחום 145 ° F. כאשר הוא עושה, מיד לכבות את החום מסננים את פודינג דרך מסננת לתוך קערה גדולה. מערבבים ב Frangelico ותמצית וניל. להתקרר באמבט קרח לקרר, מכוסה, עד מקורר היטב; כשש שעות.כאשר מוכן, תהליך צונן גלידה בסיס מכונת גלידה רק עד שהוא מתחיל להתעבות. זכור, מילקשייק נכון נעשה על ידי מיזוג גלידה עם חלב; אנחנו חיתוך ישר למרדף רק על ידי נטישה עד הבסיס לוקח על מרקם דמוי שייק. בדיוק כמה זמן זה ייקח להשתנות מיוצר ליוצר, אבל במכונה שלי זה בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
FrangelicoFrangelico
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
גימור שייק: בעוד בסיס שייק הוא חביצה, לשלב את הסוכר החום וקצפת בקערה בינונית. שוט עם מערבל יד או לעמוד על מהירות בינונית עד הקרם מחזיק פסגות נוקשות. השתמש מרית גומי כדי להעביר כארבע אונקיות שקית מאפה, מצויד קצה כוכב גדול. תניח בצד.עכשיו לכבות את מכונת הגלידה ויוצקים או לגרוף את הבסיס העבה לתוך קערה של קצפת. מקפלים בעדינות עם מרית גומי לשלב. אם אתה רוצה להוסיף קצת אלכוהול נוסף, עכשיו יהיה הזמן.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקרליקר
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים את שייק לתוך ארבע כוסות ומעלה כל אחד עם מערבולת של קצפת דובדבן Maraschino.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכריםדובדבנים מסוכרים
לימון גומילימון גומי
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
6
הוסף קש וליהנות!
ציוד שתשתמש בו
שתיית קשיותשתיית קשיות