שייק ליקר ביצים תוצרת בית במקדונלדס
שייק ליקר ביצים תוצרת בית במקדונלדס יכול להיות המשקה שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 798 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מקל קינמון, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 49 אוהדים. מתכונים דומים: שייק ליקר ביצים של מקדונלדס, שייק תלתן של מקדונלדס, ו Shake שמרוק מקדונלדס (חקיין).
הוראות
הכן את בסיס שייק: בסיר בינוני, להביא את החלב והשמנת לרתיחה יחד עם שעועית וניל, קינמון ואגוז מוסקט. כאשר התערובת מתחילה להתבשל, לכבות את החום ולכסות עם מכסה. תלול במשך שעה אחת.בינתיים לשים את החלמונים בקערה בינונית להקציף סוכר בהדרגה. זה הרבה סוכר, אז לא לזרוק אותו בבת אחת או שזה יהיה קשה לשלב.
להקציף במלח.להחזיר חלב לרתיחה ולדוג את שעועית וניל ותבלינים. השתמש במרית כדי לגרד את השמנת בטעם בכבדות מתוך תרמיל וניל.עכשיו להקציף חלק קרם חם לתוך חלמונים ביצה, מצקת אחת-מלא בכל פעם, עד תערובת ביצה הוא די חם. ואז לטאטא תערובת ביצים לתוך סיר של שמנת. הפעל חום נמוך בינוני. מערבבים כל הזמן עם מרית גומי, הקפד לגרד לאורך כל החלק התחתון של הסיר כדי למנוע קימורים.
בדרך כלל, מתכונים גלידה מפצירים בך לבשל עד התערובת היא "עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף עץ," אבל עם המתכון הזה, כי הוא קשה יותר לשפוט. במקום זאת, לבשל עד רושמת מדחום 145 ° F. כאשר הוא עושה, מיד לכבות את החום מסננים את פודינג דרך מסננת לתוך קערה גדולה. מערבבים ב Frangelico ותמצית וניל. להתקרר באמבט קרח לקרר, מכוסה, עד מקורר היטב; כשש שעות.כאשר מוכן, תהליך צונן גלידה בסיס מכונת גלידה רק עד שהוא מתחיל להתעבות. זכור, מילקשייק נכון נעשה על ידי מיזוג גלידה עם חלב; אנחנו חיתוך ישר למרדף רק על ידי נטישה עד הבסיס לוקח על מרקם דמוי שייק. בדיוק כמה זמן זה ייקח להשתנות מיוצר ליוצר, אבל במכונה שלי זה בערך 15 דקות.
גימור שייק: בעוד בסיס שייק הוא חביצה, לשלב את הסוכר החום וקצפת בקערה בינונית. שוט עם מערבל יד או לעמוד על מהירות בינונית עד הקרם מחזיק פסגות נוקשות. השתמש מרית גומי כדי להעביר כארבע אונקיות שקית מאפה, מצויד קצה כוכב גדול. תניח בצד.עכשיו לכבות את מכונת הגלידה ויוצקים או לגרוף את הבסיס העבה לתוך קערה של קצפת. מקפלים בעדינות עם מרית גומי לשלב. אם אתה רוצה להוסיף קצת אלכוהול נוסף, עכשיו יהיה הזמן.
יוצקים את שייק לתוך ארבע כוסות ומעלה כל אחד עם מערבולת של קצפת דובדבן Maraschino.