שימורי האפרסק המתובלים של סבתא
שימורי האפרסק המתובלים של סבתא דורשים בערך 2 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 107 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. אתה מקבל תבלין שמשרת 60. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם קינמון טחון, ציפורן טחונה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: שימורי אפרסק ותאנה, שימורי תאנים מתובלים, ו אפרסק פלפל משמר.
הוראות
הביאו סיר מים גדול לרתיחה; מוסיפים אפרסקים. מבשלים עד שעור האפרסק מתחיל להתפצל, 1 עד 2 דקות.
מסננים ומניחים להתקרר מעט. מקלפים, בור ורבע אפרסקים ומעבירים לסיר גדול. מועכים אפרסקים עם מועך תפוחי אדמה ומערבבים פנימה סוכר, קינמון וציפורן.
מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת עקביות רצויה, 1 עד 1 1/2 שעות.
עקרו את הצנצנות והמכסים במים רותחים למשך 5 דקות לפחות. ארוז משמר אפרסק לצנצנות החמות והמעוקרות, וממלא את הצנצנות עד 1/4 אינץ ' מהחלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב החלק הפנימי של הצנצנות לאחר מילוי כדי להסיר בועות אוויר. נגבו את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה כדי להסיר שאריות מזון. למעלה עם מכסים, ואת בורג על הטבעות.
מניחים מתלה בתחתית סיר גדול וממלאים באמצע הדרך במים. מביאים לרתיחה ומורידים צנצנות למים הרותחים בעזרת מחזיק. השאירו רווח בגודל 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים עוד מים רותחים במידת הצורך כדי להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר ומעבדים למשך 10 דקות.
מוציאים את הצנצנות מהסיר ומצננים. ברגע מגניב, לחץ על למעלה של כל מכסה, להבטיח כי את חותם הוא הדוק (מכסה לא לנוע למעלה או למטה בכלל).