שימורי תאנים אמיתיים
שימורי תאנים אמיתיים עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 24 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 80 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך קינמון טחון, חמאה, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 6% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו שימורי תאנים אמיתיים, תערובת עוגה צהובה תוצרת בית: מרכיבים אמיתיים, ממש מהר, ו גרנולה יומיומית מאוכל אמיתי, פשוט מאוד (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את הסודה לשתייה בכ-2 ליטרים של מים קרים, ומטבילים את התאנים במים שטופלו בקערה גדולה. מערבבים בעדינות לשטוף את התאנים, ולאחר מכן לנקז את המים ולשטוף את התאנים ביסודיות עם מים קרים טריים.
מניחים את התאנים לתוך סיר גדול.
מוסיפים 1 כוס מים, סוכר, חמאה, תמצית וניל, לימון, מיץ לימון, קינמון, זנגביל, וציפורן. בעדינות לערבב את התערובת כדי להמיס את הסוכר, שמירה על התאנים שלמות ככל האפשר.
מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני; להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד התאנים הם חום זהוב מצופה סירופ, על 1 שעה. מערבבים בעדינות כמה פעמים כדי לשמור על התאנים מלהישרף על החלק התחתון של הסיר.
להוסיף קמצוץ של מלח, אם תרצה, כדי לאלף את המתיקות.
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את התאנים לתוך צנצנות חם, מעוקר ואת הדף עם סירופ, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 15 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה, ולחכות לפחות 2 ימים לפני הפתיחה.