קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות80
ציון בריאות0
מגזין

שימורי תאנים אמיתיים

שימורי תאנים אמיתיים
שימורי תאנים אמיתיים עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 24 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 80 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך קינמון טחון, חמאה, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 6% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו שימורי תאנים אמיתיים, תערובת עוגה צהובה תוצרת בית: מרכיבים אמיתיים, ממש מהר, ו גרנולה יומיומית מאוכל אמיתי, פשוט מאוד (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את הסודה לשתייה בכ-2 ליטרים של מים קרים, ומטבילים את התאנים במים שטופלו בקערה גדולה. מערבבים בעדינות לשטוף את התאנים, ולאחר מכן לנקז את המים ולשטוף את התאנים ביסודיות עם מים קרים טריים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
מיםמים
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים את התאנים לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים 1 כוס מים, סוכר, חמאה, תמצית וניל, לימון, מיץ לימון, קינמון, זנגביל, וציפורן. בעדינות לערבב את התערובת כדי להמיס את הסוכר, שמירה על התאנים שלמות ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
מיץ לימוןמיץ לימון
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
לימוןלימון
סוכרסוכר
מיםמים
תאניםתאנים
4
מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני; להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד התאנים הם חום זהוב מצופה סירופ, על 1 שעה. מערבבים בעדינות כמה פעמים כדי לשמור על התאנים מלהישרף על החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
להוסיף קמצוץ של מלח, אם תרצה, כדי לאלף את המתיקות.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
6
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את התאנים לתוך צנצנות חם, מעוקר ואת הדף עם סירופ, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
מיםמים
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מריתמרית
סכיןסכין
7
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה, ולחכות לפחות 2 ימים לפני הפתיחה.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר