שיפודי בקר בגריל עם תבלינים מרוקאים
שיפודי בקר בגריל עם תבלינים מרוקאים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מתכון זה מכין 6 מנות עם 168 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. ראש לחנות ולקחת פטרוזיליה, טריזים ליים, סטייק האגף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. נסו שיפודי בקר בגריל עם תבלינים מרוקאים, עוף בגריל עם תבלינים מרוקאים, ו חציל בגריל עם תבלינים מרוקאים (חצילים, לה מרוקיין) (מתכונים דומים).
הוראות
משרים שיפודי עץ במים קרים 20 עד 30 דקות. דופק תחילה 10 מרכיבים במעבד מזון עד טחון דק.
יוצקים לתוך שקית פלסטיק עם רוכסן, מוסיפים בשר, ומצננים 2 שעות.
הרכיבו שיפודים על ידי ניקוב כל נתח סטייק לצורת פרסה, לסירוגין סטייק עם ירקות. צולים 14 דקות לבינוניות או עד שהבשר מקורמל ויציב, הופכים פעם אחת. סוחטים סיד על כל שיפוד ומגישים.