שיפודי דקר W / מנגו & סראנו חם & רוטב קממבר
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו שיפודי דקר W / מנגו & סראנו חם & רוטב קממבר, סלסה דה סראנו רוחו (רוטב סראנו אדום), ו שיפודי שרימפס עם רוטב מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
נקו את הדקר וקוביות.מקלפים את המנגו וקוביות.לעטוף כל קוביית דקר עם פרוסת בשר חזיר ולהכניס אותם שיפוד לסירוגין אותם עם מנגו pieces.In סיר על אש נמוכה, להמיס את Camembert עם שמנת וחרדל.
מפזרים את השיפודים בפלפל ובשמן זית עד לבישול הדקר.
יוצקים קצת רוטב קממבר וחרדל על כל צלחת, להגדיר שיפודים על גבי לקשט עם צימוקים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.