שיפודי הליבוט לימוני עם Charmoulan נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. לך לחנות ותביא מיץ לימון, רוטב יוגורט מנטה, פילה הליבוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו הליבוט עם שרמולה, הליבוט פריך עם רוטב בזיליקום לימון, ו שיפודי עוף במרינדה למוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת קטנה, טוסט זרעי כמון על חום מתון עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
להעביר מטחנת תבלינים להתקרר, ואז לטחון.
3
במעבד מזון או באמצעות מרגמה גדולה ועלי, דק קוצצים את השום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה וקוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
1/4 כוס שומן חזיר
5
מוסיפים את הכמון הקרקע, פפריקה, קאיין, מלח ושמן זית ומערבבים רק עד בשילוב.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.