קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות35
מגזין

שיפודי הליבוט לימוני עם שרמולה

שיפודי הליבוט לימוני עם שרמולה
שיפודי הליבוט לימוני עם Charmoulan נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. לך לחנות ותביא מיץ לימון, רוטב יוגורט מנטה, פילה הליבוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו הליבוט עם שרמולה, הליבוט פריך עם רוטב בזיליקום לימון, ו שיפודי עוף במרינדה למוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה, טוסט זרעי כמון על חום מתון עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להעביר מטחנת תבלינים להתקרר, ואז לטחון.
3
במעבד מזון או באמצעות מרגמה גדולה ועלי, דק קוצצים את השום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה וקוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
5
מוסיפים את הכמון הקרקע, פפריקה, קאיין, מלח ושמן זית ומערבבים רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחוןכמון טחון
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
(או או רגיל)(או או רגיל)
6
יוצקים 6 כפות של charmoula לתוך קערה גדולה עבור המרינדה הליבוט; להעביר את שאר charmoula לקערה בינונית ומערבבים מיץ לימון וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
הליבוטהליבוט
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להדליק גריל או לחמם מראש את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מוסיפים את ההליבוט לשרמולה בקערה הגדולה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
חותכים את פרוסות הלימון לשניים. חוט את הליבוט, עלי דפנה וחתיכות לימון על 10 שיפודי במבוק ארוכים, לסירוגין את החומרים ואת ההתחלה ואת הסוף עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הליבוטהליבוט
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
צחצח את השבכה בשמן. מתבלים את השיפודים במלח. גריל על אש בינונית-חמה או צלייה, מפנה מדי פעם, עד הדג הוא רק מבושל דרך, 8 עד 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
מעבירים את השיפודים למגש ומגישים מיד, עם תוספת charmoula, Harissa קליפורניה ורוטב יוגורט מנטה.
מרכיבים שתצטרך
HarissaHarissa
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.