שיפודי טונה מפולפלים עם מיונז ווסאבי
שיפודי טונה מפולפלים עם מיונז ווסאבי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 28 מנות. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, פלפל, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו המבורגר טונה עם מיונז ווסאבי, Sates טונה עם מיונז ווסאבי, ו טריאקי טונה עם מיונז ווסאבי וג'ינג'ר כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 2 כפות אבקת ווסאבי ו 1/2 כפות מים בקערה קטנה כדי להתמזג.
להקציף ב 1/2 כוס מיונז. מיונז ווסאבי מכסה ומקרר לפחות 30 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
מערבבים טונה ורוטב סויה בקערה בינונית; לזרוק למעיל. טונה במרינדה 30 דקות בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, חוט 1 ג ' ינג 'ר פרוסה על כל שיפוד 2 אינץ' מקצה.
מניחים קערה של מיונז ווסאבי על מגש.
מסננים טונה, מתייבשים. חזור לקערה בינונית.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים טונה וצורב עד השחמה מכל הצדדים אבל עדיין ורוד בפנים, על 2 דקות בסך הכל. חוט 1 קוביית טונה על כל שיפוד מוכן ליד ג ' ינג ' ר. מסדרים שיפודים על מגש ומגישים.
* זמין בשווקים יפניים ובחנויות מזון מיוחדות בסעיף מזונות אסיה של כמה סופרמרקטים.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019