שיפודי סטייק עם בצל ירוק טבילה רוטב נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 707 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם צ'ילי תאילנדי, רוטב דגים, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. נסו שיפודי סטייק עם רוטב בצל ירוק, שיפודי סטייק למוני עם רוטב טבילת לימון, ו פנקייק בצל ירוק עם רוטב ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
Purée allingredients למעט סטייק בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.לקצץ רצועת שומן (המכונה לפעמים כובע afat) מבשר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
חותכים שומן לקוביות 1/4 "-1/2"; חותכים בשר לקוביות בקירוב 1".
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מניחים שומן ובשר בגדולקערה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מוסיפים מרינדה וזורקים למעיל;מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
5
הסר שומן ובשר מן המרינדה, צחצוח את עודף. שיפודי Threadonto, בשר לסירוגין עם שומן, כך חתיכות נוגעות אבל לא מודבק בחוזקה יחד (אשר ייסלו בישול). השאירו לפחות 1 " של שטח בקצות שיפודיםלפנייה קלה. להשליך מרינדה;לשמור שומן עודף עבור נוזל צוף.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה רק לפנישאת מתחילה לצלות; מערבבים מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
לרכך כל מילואים שומן מעל.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
2
העברה לסיר קטן.מבשלים מעל חום בינוני-נמוך untilfat מחומם דרך, כ 3 דקות (שומן לא יימס לחלוטין).
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים allingredients ומבשלים עד רק חמםבאמצעות; לשמור על חום.
4
לבנות אש בינונית charcoalgrill, או לחמם גריל גז בינוני גבוה.שיפודי גריל, צחצוח עם bastingsauce ולהפוך כל 2 דקות, במשך 10 דקות. להפסיק לצלות ולבשל, מפנה כל 2 דקות, עד שחוםשוליים ובישל דרך, כ 6 דקות יותר.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.