שיפודי סלמון וצדפות עם רוטב רומסקו עשויים להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, פלפלים קלויים בבקבוק, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו שיפודי סלמון וצדפות עם רומסקו , שיפודי סלמון עם רוטב רומסקו , ו שיפודי שרימפס עם רוטב רומסקו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל או מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
בתבנית אפייה, לשלב הראשון 4 מרכיבים (באמצעות מיץ לימון).
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מוסיפים סלמון וצדפות לצלחת, ומערבבים עם כף עץ כדי מעיל כל החתיכות. מכסים ומקררים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4
עבור רוטב Romesco, לעבד את השקדים ושום בבלנדר עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את פלפלים אדומים קלויים, עגבניות שרי, שמן זית, 1 כפית מים חמים, וחומץ שרי, מתמזגים עד חלקה וגירוד את הצדדים, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חומץ שרי
סטייקים של ניו יורק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
הסר את הסלמון והצדפות מן המרינדה, ולהשליך נוזל. לייבש כל צדפה וחתיכת דגים עם מגבות נייר. (זה יאפשר מבחוץ לקבל קריספ.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
7
חוט כל שיפוד עץ לאורך עם צדפות, סלמון, בצל, פלפל אדום, ו poblano צ ' ילה חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
מברשת קלה מתלה גריל או מחבת גריל עם שמן. שיפודי בישול על חום עקיף 23 דקות, ולאחר מכן להפוך בעדינות, כך הדג לא לשבור ליפול לתוך האש. (באמצעות ירקות או סל דגים עושה את זה קל יותר.) המשך לבשל 2 דקות יותר או עד הסלמון מרגיש מוצק למגע וצדפות להראות סימני גריל אור.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר שיפודים מן מחבת גריל או גריל.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מסדרים 2 שיפודים על כל צלחת, ולכפות את רוטב Romesco עליהם, או ערימת שיפודים על מגש הגשה ומגישים את רוטב Romesco בצד.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.