שיפודי סלמון וצדפות עם רוטב רומסקו עשויים להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, פלפלים קלויים בבקבוק, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו שיפודי סלמון וצדפות עם רומסקו , שיפודי סלמון עם רוטב רומסקו , ו שיפודי שרימפס עם רוטב רומסקו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל או מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
2
בתבנית אפייה, לשלב הראשון 4 מרכיבים (באמצעות מיץ לימון).
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מוסיפים סלמון וצדפות לצלחת, ומערבבים עם כף עץ כדי מעיל כל החתיכות. מכסים ומקררים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
עבור רוטב Romesco, לעבד את השקדים ושום בבלנדר עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
עצם הודו וצוואר הודו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את פלפלים אדומים קלויים, עגבניות שרי, שמן זית, 1 כפית מים חמים, וחומץ שרי, מתמזגים עד חלקה וגירוד את הצדדים, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
פפרונצ'יני, לקישוט
חומץ שרי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טיפים עגולים לפינה #4
6
הסר את הסלמון והצדפות מן המרינדה, ולהשליך נוזל. לייבש כל צדפה וחתיכת דגים עם מגבות נייר. (זה יאפשר מבחוץ לקבל קריספ.)
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
חוט כל שיפוד עץ לאורך עם צדפות, סלמון, בצל, פלפל אדום, ו poblano צ ' ילה חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
מברשת קלה מתלה גריל או מחבת גריל עם שמן. שיפודי בישול על חום עקיף 23 דקות, ולאחר מכן להפוך בעדינות, כך הדג לא לשבור ליפול לתוך האש. (באמצעות ירקות או סל דגים עושה את זה קל יותר.) המשך לבשל 2 דקות יותר או עד הסלמון מרגיש מוצק למגע וצדפות להראות סימני גריל אור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקות
9
הסר שיפודים מן מחבת גריל או גריל.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקות
10
מסדרים 2 שיפודים על כל צלחת, ולכפות את רוטב Romesco עליהם, או ערימת שיפודים על מגש הגשה ומגישים את רוטב Romesco בצד.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.