קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

שיפודי עוף בייקון

שיפודי עוף בייקון
שיפודי עוף בייקון עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 419 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רצועות בייקון, חזה עוף, רוטב לסלט ראנץ' ורוטב פלפלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב וידידותית ל-fodmap . עם ציון של 37% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שיפודי בייקון BBQ עוף , שיפודי בייקון-עוף בגריל , ושיפודי בייקון עוף חרדל דבש .

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את רוטב החווה, רוטב ברביקיו, אבקת צ'ילי ורוטב פלפל חריף; להוסיף עוף. אוטמים את השקית והופכים למעיל; מקררים לפחות שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
רוטב ראנץרוטב ראנץ
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא מבושל חלקית אך לא פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מסננים וזורקים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
5
מניחים רצועת עוף על כל רצועת בייקון; משחילים כל אחד על שיפוד מתכת או עץ ספוג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
צולים שיפודים מכוסים על אש בינונית או צולים 4-6 אינץ' מהאש במשך 10-14 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד, הופך מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)