שיפודי עוף עם מרינדה בוטנים-ג'ינג'ר
שיפודי עוף עם מרינדה בוטנים-ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 734 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. אם יש לך רוטב סויה, קלוי, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-20 דקות. נסו שיפודי עוף במרינדה אשכוליות, שיפודי עוף עם מרינדה סויה-מירין, ו עוף בגריל עם וויסקי-ג'ינג'ר מרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את מיץ התפוזים, גרידת תפוזים,חמאת בוטנים, סוכר, סויה, זנגביל, שום, פתיתי פלפל אדום עד חלקה באופן שווה בשילוב. שמור 1/3 כוס התערובת לשמש רוטב טבילה.
שים את המרינדה בשקית פלסטיק resalable, להוסיף את העוף, לאטום את התיק ולהפוך מעיל באופן שווה. מקררים ומאפשרים להשרות במשך 30 דקות עד 8 שעות.
מחממים גריל לחום בינוני, (350 מעלות F), ומשפשפים את הסורג במגבת טבולה בשמן. חוט 1 עד 2 מכרזי עוף על כל שיפוד. גריל העוף עד מבושל היטב, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
מעבירים למגש מנה ומפזרים כוסברה ובוטנים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב בוטנים שמורות.