שיפודי עוף עם סלסה לימון מאייר
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: קבב עוף בגריל עם סלסה לימון מאייר, Romanesco קלוי עם סלסה לימון מאייר, ו סלט כרוב קצוץ עם ויניגרט לימון מאייר (עם תחליף לימון מאייר קל).
הוראות
באמצעות סכין חדה, לחתוך את כל הקליפה והלבן מלימונים; להשליך. עבודה על קערת אמדיום, לחתוך בין ממברנות torelease מקטעים לקערה; לסחוט ממברנות juicefrom ולהשליך ממברנות.מסננים מיץ לקערה אחרת.
שלב קטעים, 1 כף מסונרמיץlemon (מילואים הנותרים מיץ עבורשימוש אחר), מלפפון,2 כפות בצל ירוק, וצ ' ילה בקערה קטנה; לערבב היטב. מערבבים insugar; סלסה העונה עם מלח ולהניח בצד.
מניחים עוף בקערה בינונית וסלון עם מלח ופלפל. בבלנדר מיני processoror, פירה 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס, יוגורט, שמן צמחי, שום, כוסברה, וturmeric.
יוצקים מרינדה על עוף; מעיל tossto.
בואו להשרות בחדר temperaturefor 20 דקות. לעשות קדימה: יכול להיות made1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפניהדבקה.
מטאטא Preheat. חוט 4 חתיכות ofchicken על כל שיפוד ולהעביר לא נייר מצופה גיליון אפייה. לצלות, פונה פעם אחת וצופה מקרוב כדי למנוע שריפה, עד השחמה ובישל דרך, על 8 דקות. (לחלופין, שיפודי גריל overmedium-חום גבוה על גריל גז או חום overmedium על גריל פחם.)
מעבירים לצלחות. כפית מאיר lemonsalsa מעל עוף.
מקשטים עם להישאר 2 כפות כוסברה ו 1 כפות בצל ירוק.