שיפודי פאג'יטה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל מקסיקני. נסו להכין שיפודי פאג'יטה בבית. מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 411 קלוריות, 42 גרם חלבון ו-21 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. אם יש לך שום, שמן קנולן, רוטב חריף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-38 דקות. עם ציון ספונקולרי של 87%, המנה הזו נהדרת. נסו שיפודי פג'יטה עוף בברביקיו, שיפודי צ'יפוטלה ליים עוף פאג'יטה ושיפודי צ'יפוטלה ליים פג'יטה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
בתערובת גדולה ניתנת לסגירה חוזרת לערבב יחד את מיץ הליים, השום, הרוטב החריף, שמן הקנולה ואבקת הצ'ילי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מוציאים 1 כף מהמרינדה ומניחים בצד.
פורסים את הפלפלים והבצל לחתיכות מרובעות של סנטימטר אחד.
מניחים בשקית עם המרינדה. פורסים את הבשר לרצועות דקות על הדגן ומכניסים לשקית עם המרינדה והירקות ומערבבים היטב לציפוי הכל במרינדה.
מניחים את השקית בקערה גדולה למקרה שהיא דולפת ומכניסים למקרר לשעה וחצי.
מערבבים את המרינדה השמורה עם השמנת החמוצה ומקררים.
אם משתמשים בשיפודי עץ משרים במים למשך 30 דקות לפני השחלת הבקר והירקות.
מוציאים את הבשר והירקות מהמקרר ומניחים לטמפרטורת החדר, כ-30 דקות. משחילים את בשר הבקר והירקות על השיפודים. כל שיפוד צריך לקבל 4 חתיכות של כל אחד מהפלפל והבצל ו-3 חתיכות מבשר הבקר, לסירוגין תוך כדי השחלה על השיפוד. מבשלים את השיפודים על מחבת גריל או גריל חיצוני על אש בינונית גבוהה עד שהבשר בינוני נדיר, כ-3 עד 4 דקות בצד.
מקשטים בשמנת חמוצה בטעמים וכוסברה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין