שכבות בייקון וצ'דר
שכבת בייקון וצ'דר דורשת בערך שעה ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.62 דולר למנה. מנה אחת מכילה 450 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -34 גרם שומן . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך מלח, ביצים, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 45% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו שכבות פטריות ובייקון ידידותיות לדמות , שכבות ארוחת בוקר ושכבות גבינה וכרישה .
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בייקון בקבוצות עד שהוא פריך; לנקז על נייר סופג. מפוררים לתוך קערה קטנה.
מוסיפים פלפל אדום, בצל ועגבניות. בגודל 13x9 אינץ' משומן. תבנית אפייה, שכבת חצי מהלחם, תערובת בייקון וגבינה. משטחים עם תערובת הלחם והבייקון שנותרה.
בקערה נוספת מערבבים ביצים, חלב, מיונז ותבלינים.
מפזרים את שאר הגבינה. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מחממים תנור ל-350 מעלות.
אופים, מכוסה, 40 דקות. חושפים ואופים 5-10 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.