קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

שכבות צ'ילה גביניות

שכבות צ'ילה גביניות
שכבות צ'ילה גביניות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 735 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבינת מינסטר, שמן צמחי, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. נסו צ'ילה רלנו שכבות, שכבות ברוקולי גבינות לילה, ו שכבות איטלקיות קלות בלילה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את הברוילר. מסדרים את הפובלנוס עם העור כלפי מעלה על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מוסיפים את בצל האביב וצולים עד שקליפות הפובלאנו חרוכות והבצל מושחר סביב הקצוות, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
מעבירים את הפובלנוס לקערה גדולה, מכסים בניילון או בצלחת ומניחים להתקרר 10 דקות. משפשפים את הקליפות בעזרת האצבעות ואז מייבשים. קוצצים גס את הפובלנוס ונורות הבצל, ואז זורקים עם המסה חרינה בקערה בינונית; מניחים בצד בזמן שאתה מטגן את הטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
מרפדים נייר אפייה במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מחממים כ -1 אינץ ' של שמן צמחי במחבת גבוהה או בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום טיגון עמוק רושם 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מעבירים למגבות הנייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מורחים מחצית מהטורטיות המטוגנות בתבנית אפייה של 3 ליטר. למעלה מחצית מתערובת הפובלנו-בצל ומחצית מכל גבינה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
שכבו מעל את שאר הטורטיות, תערובת הפובלנו-בצל והגבינות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
9
הקציפו את הביצים והחלב בקערה גדולה; להקציף 1 1/2 כפיות מלח, פלפל לפי הטעם ואבקת הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
10
יוצקים את תערובת הביצים לתבנית האפייה. מכסים ומקררים 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
11
מוציאים את המנה מהמקרר כ-30 דקות לפני האפייה וחושפים. מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
אופים עד השכבות הוא נפוח קלות זהוב על גבי רק להגדיר במרכז, 50 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מניחים להתקרר 10 דקות לפני ההגשה. למעלה עם שמנת חמוצה, ג ' לפנוס ו/או כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
14
צילום: קון פולוס

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות פריקסנט נוצץ קורדון כושי ברוט קאווה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
פריקסנט נוצץ קורדון כושי ברוט קאווה
פריקסנט נוצץ קורדון כושי ברוט קאווה
קאווה עם סגנון יוצא דופן, טרי, פירותי ניחוח מתמשך. זה הוא השותף המושלם עבור את מיטב מזון ומצוין בכל זמן.תערובת: 35% מקבאו·25% קסרל * לו, 40% פרלדה