שכבת תרד ים תיכונית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם גבינת פטה, בצל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שכבת תרד ים תיכונית, שכבות ים תיכוניות, ו סטרטן ים תיכוני ו Faves יום שישי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל, שום ופטריות; מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שום
בצל
6
מפזרים קמח על תערובת פטריות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
קמח לכל מטרה
7
להוסיף 1 שקית של תרד; לבשל 3 דקות או עד wilts תרד.
מרכיבים שתצטרך
תרד
8
להוסיף תרד הנותרים; לבשל 3 דקות או עד wilts תרד. מערבבים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
תרד
פלפל
מלח
9
מניחים חצי פרוסות לחם בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
מורחים תערובת תרד על לחם. למעלה עם פרוסות עגבניות; מפזרים באופן שווה עם פטה וחצי גבינת אסיאגו. מסדרים את פרוסות הלחם הנותרות על גבי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגו
פרוסות עגבניות
תרד
גבינה
מורחים
לחם
גבינת פטה
11
שלב 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, חלב, ושאר החומרים, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
12
יוצקים מעל לחם; מפזרים עם שאריות גבינת אסיאגו. כיסוי וצינה 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגו
לחם
13
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
לחשוף סטרטה; אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד השחמה קלה ולהגדיר.