קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות31
מגזין

שכבת תרד ים תיכונית

שכבת תרד ים תיכונית
שכבת תרד ים תיכונית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם גבינת פטה, בצל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שכבת תרד ים תיכונית, שכבות ים תיכוניות, ו סטרטן ים תיכוני ו Faves יום שישי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים בצל, שום ופטריות; מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שוםשום
בצלבצל
6
מפזרים קמח על תערובת פטריות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
להוסיף 1 שקית של תרד; לבשל 3 דקות או עד wilts תרד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
8
להוסיף תרד הנותרים; לבשל 3 דקות או עד wilts תרד. מערבבים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
פלפלפלפל
מלחמלח
9
מניחים חצי פרוסות לחם בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מורחים תערובת תרד על לחם. למעלה עם פרוסות עגבניות; מפזרים באופן שווה עם פטה וחצי גבינת אסיאגו. מסדרים את פרוסות הלחם הנותרות על גבי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
תרדתרד
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
לחםלחם
גבינת פטהגבינת פטה
11
שלב 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, חלב, ושאר החומרים, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
יוצקים מעל לחם; מפזרים עם שאריות גבינת אסיאגו. כיסוי וצינה 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
לחםלחם
13
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
לחשוף סטרטה; אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד השחמה קלה ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
מגישים חמים.