שלוליות פאדג
והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 259 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, צ'יפס שוקולד חלב, חמאת בוטנים שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו שלוליות פאדג, שלוליות שוקולד, ו שלוליות מכשפות מומסות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שמנת את החמאה, חמאת הבוטנים והסוכרים. מקציפים ביצה וניל.
מערבבים את הקמח, סודה לשתיה ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. צמרמורת במשך שעה 1.
מעצבים 48 כדורים, 1 אינץ'. כל אחד.
מניחים בתבניות מיני מאפינס משומנות קלות.
אופים בחום של 325 14-16 דקות או עד להשחמה קלה. בעזרת קצה ידית כף עץ הכינו 3/8 עד 1/2 אינץ'.- הזחה עמוקה במרכז כל אחד. מצננים בתבניות למשך 5 דקות לפני שמוציאים למתלים להתקררות מוחלטת.
למילוי, במיקרוגל, ממיסים שוקולד צ ' יפס; מערבבים חלב ווניל עד לקבלת תערובת חלקה. ממלאים כל קליפה במילוי.
מפזרים בוטנים. (מילוי שאריות ניתן לאחסן במקרר ולהגיש חם על גלידה.)