שלוש גבינה ספגטי פאי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו שלוש פאי ספגטי גבינה. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 974 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 53 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, פגז עוגה, גבינת ריקוטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב עוגת פגז אתה יכול לעקוב אחר זה עיקרי קורס עם עוגיות קרום פאי סוכר ותבלינים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 63%. מתכונים דומים: ברים פאי דובדבנים תוצרת בית עם זיגוג גבינת שמנת, צומת ספגטי: הספגטי של 4 דולר שטעמו כמעט כמו הספגטי של 24 דולר מבנו של רוי צ'וי בלוס אנג' לס, ו ארבעה ספגטי גבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
בקערה בגודל בינוני שלבו ספגטי, חלבון ביצה וגבינת פרמזן.
מקום תערובת לתוך 9 אינץ ' פגז עוגה.
במחבת על אש בינונית מבשלים בקר עד להשחמה.
מוסיפים רוטב ספגטי, מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות. הניחו בצד.
בקערה בגודל בינוני שלבו חלמון ביצה, ריקוטה, פטרוזיליה ו 1/2 כוס המוצרלה.
מורחים תערובת גבינה על תערובת ספגטי בקליפת פאי, מורחים רוטב בשר על תערובת גבינה ומעליהם 1/2 כוס מוצרלה שנותרה.
מכסים פשטידה בנייר כסף ואופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 35 דקות, ומסירים נייר כסף במהלך 10 הדקות האחרונות של הבישול.