שלוש גבינות לזניה
לזניה עם שלוש גבינות יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו בזיליקום קרוע, ביצה, אטריות לזניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו לזניה עם רוטב לבן-לזניה עם טוויסט, רוטב גבינת מוצרלה לבן, ארבע לזניית גבינה, ו שלוש גבינות לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב ריקוטה, 2 כפות פטרוזיליה, אורגנו, טימין, מלח, פלפל שחור, 1 מוצרלה כוס, 1 כף גבינת פרמזן, וביצה בקערה קטנה.
מערבבים בזיליקום, פלפל אדום, שום ורוטב פסטה בקערה בינונית.
חותכים את האטריות ל 9 (7 x 2 אינץ') חתיכות; להשליך חתיכות שנותרו.
מורחים 1/2 תערובת רוטב פסטה כוס בתחתית זכוכית מרובעת 8 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות על תערובת רוטב פסטה; למעלה עם תערובת 2/3 כוס ריקוטה ותערובת רוטב פסטה 3/4 כוס. חזור על שכבות פעמיים, המסתיים בתערובת רוטב פסטה 1/2 כוס. למעלה באופן שווה עם הנותרים 1/2 מוצרלה כוס הנותרים 3 כפות פרמזן.
אופים ב 375 במשך 40 דקות.
מחממים מטגן גבוה. (לשמור לזניה בתנור.)
לטגן לזניה במשך 2 דקות או עד גבינה הוא חום זהוב ורוטב הוא מבעבע.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות פטרוזיליה.