לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו שלושה מרק סגולה: לה וירטו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 58 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל של 1037 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.72 דולר למנה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מורטדלה, שוק בקר, שומר נורה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 82%. מתכונים דומים: לה וירטואוז (אברוזזה "שבע מעלות" מינסטרונה), מרק ג'מייקני-בשר בקר טעם דלעת זה מרק. להיות הרפתקני ולנסות מרק מן הקאריביים, ו מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג.
הוראות
1
בסיר גדול שלבו את קליפת החזיר, הטרוטר, עצם החזיר ושוק הבקר. לחץ את הציפורן לתוך הבצל ומוסיפים לסיר, יחד עם סלרי ופטרוזיליה שלמה.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים 8 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, עד שהבשר רך, כ -2 שעות. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מסננים את המרק ומחזירים לסיר. מחק את הירקות ושמור על הבשר. לאחר שהבשר קריר מספיק לטיפול, הפשיטו אותו מהעצמות, הסירו עודפי סחוס והחזירו לסיר עם המרק להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בינתיים מניחים את השעועית בסיר של 4 ליטר ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים ושוטפים במים קרים, ואז מחזירים את השעועית לסיר, מוסיפים את עלה הדפנה, הבצל, עצם הפרושוטו ו -5 כוסות מים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מצמצמים לנמוכים ומבשלים, מכוסים, כ-45 דקות, או עד שהקטניות רכות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
גב שומן חזיר
קטניות
תוספות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מסננים את השעועית ומניחים בצד, משליכים את המים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
במחבת 10 אינץ ' מחממים את השמן על אש בינונית ומוסיפים את השום, הבצל הירוק, השומר, הפטרוזיליה הקצוצה והגזר, ומבשלים תוך ערבוב עד שהירקות רכים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מסננים את העגבניות, שומרים את המיצים ומוסיפים את העגבניות למחבת. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את המיץ השמור לסיר הראשי.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את הפאבות והאפונה לתערובת העגבניות-ירקות, מערבבים ומבשלים 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
מוסיפים את עשבי התיבול, הפלפל השחור ואגוז המוסקט לתערובת העגבניות-ירקות ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
12
מוסיפים את הירוקים ומבשלים 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
13
בינתיים מביאים לרתיחה 6 ליטר מים ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את הטורטליני במים הרותחים למשך 4 דקות, ואז מסננים ומוסיפים לסיר הראשי עם תערובת ירקות העגבניות והחומוס. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך, ומגישים עם גבינה מגוררת מעל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
בתנור הולנדי או בסיר גדול עם תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
15
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
16
מוסיפים את כתף העגל והחזיר ומבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבשר שחום היטב ומתחיל לשחרר חלק ממיציו.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
מים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
17
מסירים מהאש ומניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
18
מוסיפים לקערה את הפרושוטו והמורטדלה, ואז מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב לשילוב. מבשלים עד שהתערובת מתייצבת ומחזיקה את צורתה כאשר מוציאים כדור בגודל כף מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה
פרושוטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
20
מכינים את בצק הפסטה לפי המתכון ומרדדים לתפאורה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
מתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות
21
חותכים את בצק הפסטה לריבועים בגודל 3 אינץ ' ומניחים כף מועטה מתערובת הבשר במרכז כל ריבוע. הביאו 2 פינות אלכסוניות של כל ריבוע יחד, ואז הביאו את 2 הפינות האחרות יחד ליצירת הטורטליני. מניחים בצד על מגבות לחות עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
מים כדי לאפשר
22
תל 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
23
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
24
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח, וגרדו וזרקו כל שאריות שאריות. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומאפשרים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.