קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות80
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

שלוש מעלות מרק: לה וירטו

שלוש מעלות מרק: לה וירטו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו שלושה מרק סגולה: לה וירטו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 58 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל של 1037 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.72 דולר למנה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מורטדלה, שוק בקר, שומר נורה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 82%. מתכונים דומים: לה וירטואוז (אברוזזה "שבע מעלות" מינסטרונה), מרק ג'מייקני-בשר בקר טעם דלעת זה מרק. להיות הרפתקני ולנסות מרק מן הקאריביים, ו מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג.

הוראות

1
בסיר גדול שלבו את קליפת החזיר, הטרוטר, עצם החזיר ושוק הבקר. לחץ את הציפורן לתוך הבצל ומוסיפים לסיר, יחד עם סלרי ופטרוזיליה שלמה.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקרשוק בקר
עצם חזירעצם חזיר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים 8 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, עד שהבשר רך, כ -2 שעות. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מסננים את המרק ומחזירים לסיר. מחק את הירקות ושמור על הבשר. לאחר שהבשר קריר מספיק לטיפול, הפשיטו אותו מהעצמות, הסירו עודפי סחוס והחזירו לסיר עם המרק להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
בינתיים מניחים את השעועית בסיר של 4 ליטר ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מסננים ושוטפים במים קרים, ואז מחזירים את השעועית לסיר, מוסיפים את עלה הדפנה, הבצל, עצם הפרושוטו ו -5 כוסות מים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מצמצמים לנמוכים ומבשלים, מכוסים, כ-45 דקות, או עד שהקטניות רכות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קטניותקטניות
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מסננים את השעועית ומניחים בצד, משליכים את המים.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
במחבת 10 אינץ ' מחממים את השמן על אש בינונית ומוסיפים את השום, הבצל הירוק, השומר, הפטרוזיליה הקצוצה והגזר, ומבשלים תוך ערבוב עד שהירקות רכים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
מסננים את העגבניות, שומרים את המיצים ומוסיפים את העגבניות למחבת. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
מוסיפים את המיץ השמור לסיר הראשי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מוסיפים את הפאבות והאפונה לתערובת העגבניות-ירקות, מערבבים ומבשלים 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
מוסיפים את עשבי התיבול, הפלפל השחור ואגוז המוסקט לתערובת העגבניות-ירקות ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
12
מוסיפים את הירוקים ומבשלים 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
13
בינתיים מביאים לרתיחה 6 ליטר מים ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את הטורטליני במים הרותחים למשך 4 דקות, ואז מסננים ומוסיפים לסיר הראשי עם תערובת ירקות העגבניות והחומוס. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך, ומגישים עם גבינה מגוררת מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
בתנור הולנדי או בסיר גדול עם תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
15
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
16
מוסיפים את כתף העגל והחזיר ומבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבשר שחום היטב ומתחיל לשחרר חלק ממיציו.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
17
מסירים מהאש ומניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
18
מוסיפים לקערה את הפרושוטו והמורטדלה, ואז מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב לשילוב. מבשלים עד שהתערובת מתייצבת ומחזיקה את צורתה כאשר מוציאים כדור בגודל כף מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלהמורטדלה
פרושוטופרושוטו
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
19
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
20
מכינים את בצק הפסטה לפי המתכון ומרדדים לתפאורה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
21
חותכים את בצק הפסטה לריבועים בגודל 3 אינץ ' ומניחים כף מועטה מתערובת הבשר במרכז כל ריבוע. הביאו 2 פינות אלכסוניות של כל ריבוע יחד, ואז הביאו את 2 הפינות האחרות יחד ליצירת הטורטליני. מניחים בצד על מגבות לחות עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
22
תל 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
23
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
24
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח, וגרדו וזרקו כל שאריות שאריות. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומאפשרים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
25
מרדדים את הפסטה על מכונת גלגול פסטה לעובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוק בקרשוק בקר6שרימפס וורידיםפלפל שחורפלפל שחור1גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1צלעסלרי, חצויסלרי, חצוי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומוס מיובשחומוס מיובש1ביצה, הוכהביצה, הוכה4תוספת זחליםקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית פאווה מוקפצתשעועית פאווה מוקפצת1שומר הנורה, קצוץ גסשומר הנורה, קצוץ גס8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3עלי נענע טרייםעלי נענע טריים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה טרייהאפונה טרייה1קבוצותטימין טרי, עלים בלבדטימין טרי, עלים בלבד1שמיר טרי, מרוטשום, פרוסשום, פרוס2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כתף חזיר טחוןכתף חזיר טחון113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1עצם פרושוטועצם פרושוטו1עצם חזיר, חצויעצם חזיר, חצוי113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'mortadella, קצוץ דקmortadella, קצוץ דק0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתיכות טופי הית' ברשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 כף אורגנו מיובשכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק13 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות1בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1בצל, חצויבצל, חצוי3sprigsפטרוזיליה שלמה, בתוספת 3 ענפים, קצוצים דקפטרוזיליה שלמה, בתוספת 3 ענפים, קצוצים דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקקיוקוואלו מגורד או פקורינו רומנוקקיוקוואלו מגורד או פקורינו רומנו113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קליפת חזירקליפת חזיר113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרושוטו, קצוץ דקפרושוטו, קצוץ דק6שרימפס וורידיםמלחמלח6שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל2בצל ירוק, פרוסבצל ירוק, פרוס9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרתרד קצוץתרד קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשימורי עגבניות ומיצים שלהםשימורי עגבניות ומיצים שלהם6שרימפס וורידיםקאקיוקאוואלו, או פרמיגיאנו-רג'יאנו, לסורגקאקיוקאוואלו, או פרמיגיאנו-רג'יאנו, לסורג1חזיר טרוטרחזיר טרוטר