לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו שלושה מרק סגולה: לה וירטו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 58 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל של 1037 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.72 דולר למנה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מורטדלה, שוק בקר, שומר נורה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 82%. מתכונים דומים: לה וירטואוז (אברוזזה "שבע מעלות" מינסטרונה), מרק ג'מייקני-בשר בקר טעם דלעת זה מרק. להיות הרפתקני ולנסות מרק מן הקאריביים, ו מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג.
הוראות
1
בסיר גדול שלבו את קליפת החזיר, הטרוטר, עצם החזיר ושוק הבקר. לחץ את הציפורן לתוך הבצל ומוסיפים לסיר, יחד עם סלרי ופטרוזיליה שלמה.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מסננים את המרק ומחזירים לסיר. מחק את הירקות ושמור על הבשר. לאחר שהבשר קריר מספיק לטיפול, הפשיטו אותו מהעצמות, הסירו עודפי סחוס והחזירו לסיר עם המרק להתבשל.
בינתיים מניחים את השעועית בסיר של 4 ליטר ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
מסננים ושוטפים במים קרים, ואז מחזירים את השעועית לסיר, מוסיפים את עלה הדפנה, הבצל, עצם הפרושוטו ו -5 כוסות מים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מצמצמים לנמוכים ומבשלים, מכוסים, כ-45 דקות, או עד שהקטניות רכות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
גב שומן חזיר
קטניות
תוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
מסננים את השעועית ומניחים בצד, משליכים את המים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
7
במחבת 10 אינץ ' מחממים את השמן על אש בינונית ומוסיפים את השום, הבצל הירוק, השומר, הפטרוזיליה הקצוצה והגזר, ומבשלים תוך ערבוב עד שהירקות רכים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כוס חזה הודו מבושל מגורר
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מסננים את העגבניות, שומרים את המיצים ומוסיפים את העגבניות למחבת. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את המיץ השמור לסיר הראשי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
10
מוסיפים את הפאבות והאפונה לתערובת העגבניות-ירקות, מערבבים ומבשלים 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
מוסיפים את עשבי התיבול, הפלפל השחור ואגוז המוסקט לתערובת העגבניות-ירקות ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
12
מוסיפים את הירוקים ומבשלים 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
13
בינתיים מביאים לרתיחה 6 ליטר מים ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את הטורטליני במים הרותחים למשך 4 דקות, ואז מסננים ומוסיפים לסיר הראשי עם תערובת ירקות העגבניות והחומוס. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך, ומגישים עם גבינה מגוררת מעל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
14
בתנור הולנדי או בסיר גדול עם תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה
15
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
16
מוסיפים את כתף העגל והחזיר ומבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבשר שחום היטב ומתחיל לשחרר חלק ממיציו.
מוסיפים לקערה את הפרושוטו והמורטדלה, ואז מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב לשילוב. מבשלים עד שהתערובת מתייצבת ומחזיקה את צורתה כאשר מוציאים כדור בגודל כף מהתבנית.
חותכים את בצק הפסטה לריבועים בגודל 3 אינץ ' ומניחים כף מועטה מתערובת הבשר במרכז כל ריבוע. הביאו 2 פינות אלכסוניות של כל ריבוע יחד, ואז הביאו את 2 הפינות האחרות יחד ליצירת הטורטליני. מניחים בצד על מגבות לחות עד מוכן לבשל.
תל 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח, וגרדו וזרקו כל שאריות שאריות. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומאפשרים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.