שלוש ריגטוני פטריות
שלוש פטריות ריגטוני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 888 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מלח, שום, כובעי פטריות פורטובלו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ריגטוני תלת-פטרייתי, שלוש ריגטוני פטריות, ו Rigatoni עם ראגו פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סיר גדול של מים על הכיריים לרתיחה.
מוסיפים מלח ומבשלים ריגטוני אל דנטה.
מניחים פורצ ' יני בסיר קטן עם כ 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ירידה לרתיחה, ולהפחית את הנוזל בחצי, 10 דקות.
בזמן שפסטה ופורצ ' יני עובדות, יוצקים בערך 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה לתוך קערה קטנה. השתמש במברשת מאפה כדי לצפות את portobellos בשמן זית כתית נוספת ולמקם אותם על גריל חם. מבשלים עד כהה ומכרז, 7 עד 8 דקות, פונה פעם אחת.
מחממים מחבת עמוקה גדולה עם 2 כפות שמן זית כתית נוספת, 2 סיבובים של המחבת, מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שיטאקים ומבשלים כמה דקות ואז מוסיפים שום ומבשלים עוד כמה דקות.
מוסיפים יין ומפחיתים דקה. חצאי ופרוס portobellos ולאחר מכן להוסיף shiitakes. לפזר את רוזמרין לתוך המחבת ולהפוך להפיץ את העשב. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל. מערבבים עגבניות.
הסר את פורצ ' יני מן מרק השרייה עם כף מחורץ וקוצצים. מערבבים פטריות לתוך רוטב ואז מוסיפים כמה מצקות של מרק השרייה. אין להשתמש האחרון של זה: כל חצץ פטריות מיובשים יהיה התיישב לתחתית הסיר.
בואו טעמים לשלב במשך כמה דקות יותר.
מסננים פסטה ומוסיפים לסיר חם. לגרר קצת רומנו על הפסטה ולהוסיף כמה מצקות של הרוטב לפסטה. לזרוק את הפסטה והרוטב על המעיל, ולאחר מכן להעביר מגש הגשה או לתוך קערות בודדות העליון עם רוטב שנותר. להעביר יותר גבינה בשולחן לציפוי, ולחם לניקוי. יאמו!