שלוש שכבות בראוניז
בראוניז משולש שכבות הוא מתכון אמריקאי המגיש 16. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 205 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם שוקולד, חמאה, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 15%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שכבה משולשת אורגזמי בראוניז, שלוש שכבות בייגלה בראוניז, ו שכבה משולשת קפוצ'ינו בראוניז.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים; מערבבים פנימה חמאה. טפחו לתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 למשך 5 דקות.
בקערה אחרת מקציפים את הסוכר, החמאה והשוקולד. מקציפים פנימה ביצה ווניל.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד לסירוגין עם חלב, מערבבים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה אגוזי פקאן; מורחים על השכבה התחתונה.
אופים בחום של 350 למשך 25 דקות. מגניב.
לציפוי, בקערה גדולה הניתנת למיקרוגל, ממיסים שוקולד וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים סוכר ווניל של קונדיטורים (התערובת תהיה פירורית מאוד). מקציפים מספיק מים (כ -2 כפות) כדי להשיג עקביות התפשטות רצויה. מיד פרוסט בראוניז העליון עם חצאי פקאן.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קה דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיז ' אדיציונה 45 עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
![קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45]()
קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45
תערובת: 82% שרדונה, 16.5% פינו נירו, 1.5% פינו ביאנקו