שמיר פיקל ספירס
דיל פיקל ספירס נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מתאבנים. מנה אחת מכילה 3 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-200 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו תבלינים, שמיר, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שמיר פיקל ספירס, שמיר פיקל ספירס, ו קל שמיר חמוצים חניתות.
הוראות
לשטוף מלפפונים, לקצץ כל כי הם יותר מ 4 אינץ ' (כך שהם יתאימו בנוחות בצנצנת).
חותכים כל מלפפון לאורכו לרבעים.
מניחים חניתות במיכל נקי גדול (כגון 12-18 qt. דלי פלסטיק או צלחת אגן).
שלב 6 כפות. מלח ו1 גל. מים בקנקן גדול, ערבוב עד המלח מתמוסס.
יוצקים מעל מלפפונים; לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות.
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
בעוד צנצנות רותחים, לשלב חומץ, הבא 2 מרכיבים, הנותרים 1/4 כוס מלח, ו 1 qt. מים ב3-qt. סיר נירוסטה. מביאים לרתיחה.
מקום 2 שמיר sprigs ו 1 כפית. זרעי חרדל בכל צנצנת חמה. לארוז צנצנות בחוזקה עם חניתות מלפפון. מכסים חניתות עם נוזל כבישה חם, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. חותם וצנצנות תהליך, עיבוד 10 דקות.
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
הערה: מלפפונים חמוצים הם קטנים, פריך, unwaxed, ואין צורך לקלף. צנצנות רחבות ידיים אינן חיוניות לחמוצים, אך הן הופכות לאריזה קלה יותר.