קושימומחה
מוכן ב54 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

שמנת חמאת בוטנים עוגת פאדג

שמנת חמאת בוטנים עוגת פאדג
קרם חמאת בוטנים עוגת פאדג'הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 721 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. נסו לא לאפות שמנת חמאת בוטנים עוגת פאדג, קרם מרשמלו-חמאת בוטנים פאדג, ו שמנת חלומית חמאת בוטנים פאדג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל 3 (8 אינץ') cakepans עגול עם ספריי בישול. מחבתות עם נייר שעווה. נייר שעווה עם ספריי בישול. הניחו מחבתות בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
2
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף 3 כוסות סוכר, להכות היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
הוסף שמנת חמוצה; לנצח עד אור שמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
4
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
5
מוסיפים קמח לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בקמח. מקציפים תערובת במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
6
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
7
אופים ב 350 במשך 27 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
כאשר שכבות העוגה הן מגניבות לחלוטין, מניחים חמאת בוטנים בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
9
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת עוגה.
10
להביא הנותרים 3 כוסות סוכר 1/2 כוסות מים לרתיחה על חום בינוני בסיר 2 ליטר כבד, ערבוב בעדינות עד הסוכר מתמוסס. באמצעות מברשת מאפה טבול במים חמים, לשטוף את כל גבישי סוכר על הצדדים של מחבת. לבשל, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים רושם 234 (שלב כדור רך).
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
11
יוצקים על חמאת בוטנים, ומכים עם כף עץ עד מעורבב תערובת מתעבה רק מעט.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
12
מיד לשפוך על 1 כוס ציפוי על שכבת העוגה, מתפשט כמעט לקצוות. חזור במהירות על הליך עם שכבות השנייה והשלישית של עוגה וציפוי. במהירות כפור צדדים של עוגה עם נשאר ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
13
בואו עוגה לעמוד לפחות עד ציפוי הוא מוצק לפני חיתוך. (עוגה תישאר חמה בפנים במשך כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
14
טיפים: עבודה במהירות כדי עוגת פרוסט. ציפוי יתקשה במהירות. השתמש מרית ארוכה ודקה טבול במים חמים כדי לעזור להפיץ ציפוי כאשר הוא מתחיל להיות מוצק. סכין חשמלית עובדת הכי טוב לחתוך את העוגה אם הגשה בזמן עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
סכיןסכין