שמנת כרובית ומרק סטילטון
קרם של כרובית ומרק סטילטון יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שרי, בצל, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: שמנת כרובית ומרק סטילטון, מרק סטילטון כרובית, ו מרק כרובית סטילטון.
הוראות
להפריד 3/4 כוס של פרחים כרובית ולמקם אותם במחבת של מים רותחים. מרתיחים במשך 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים, ומניחים בצד לקישוט.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, שום, כרישה וסלרי. לבשל, ערבוב, עד במכרז, על 5 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, מרק עוף, כרובית לא מבושלת ושרי. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם עד תפוחי אדמה וכרובית הם במכרז.
מחית את תערובת הכרובית בקבוצות באמצעות מעבד מזון או בלנדר, ומעביר לסיר מרק על אש בינונית-נמוכה. אני אוהב את זה חלק אבל עדיין עם חתיכות קטנות בזה. מתבלים בפלפל לבן, פלפל שחור ומלח. מערבבים בחלב ובקרם, ואז מתפוררים בגבינת סטילטון.
מצקת לתוך קערות, ומקשטים עם חתיכות כרובית ופטרוזיליה טרייה קצוצה.