קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

שמנת כרובית ומרק סטילטון

שמנת כרובית ומרק סטילטון
קרם של כרובית ומרק סטילטון יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שרי, בצל, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: שמנת כרובית ומרק סטילטון, מרק סטילטון כרובית, ו מרק כרובית סטילטון.

הוראות

1
להפריד 3/4 כוס של פרחים כרובית ולמקם אותם במחבת של מים רותחים. מרתיחים במשך 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים, ומניחים בצד לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
חלב אומגה 3 או חלב משומרחלב אומגה 3 או חלב משומר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים בצל, שום, כרישה וסלרי. לבשל, ערבוב, עד במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מוסיפים תפוחי אדמה, מרק עוף, כרובית לא מבושלת ושרי. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם עד תפוחי אדמה וכרובית הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
5
הסר מהחום.
6
מחית את תערובת הכרובית בקבוצות באמצעות מעבד מזון או בלנדר, ומעביר לסיר מרק על אש בינונית-נמוכה. אני אוהב את זה חלק אבל עדיין עם חתיכות קטנות בזה. מתבלים בפלפל לבן, פלפל שחור ומלח. מערבבים בחלב ובקרם, ואז מתפוררים בגבינת סטילטון.
מרכיבים שתצטרך
סטילטוןסטילטון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
חום דרך, אבל לא להרתיח.
8
מצקת לתוך קערות, ומקשטים עם חתיכות כרובית ופטרוזיליה טרייה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת