שמנת של מרק הודו ואורז
שמנת של הודו ומרק אורז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 915 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך חמאה, מלח, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שמנת של טורקיה ומרק אורז בר, שמנת של טורקיה ומרק אורז בר, ו מרק הודו ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפגר טורקיה בתוך סיר גדול או תנור הולנדי; מוסיפים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה.
הסר פגר מרק, הזמנת 10 מרק כוסות. פגר מגניב, ולאסוף בשר מעצמות. תניח את הבשר בצד.
ממיסים חמאה בעציץ מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים קמח ומבשלים 5 דקות, ערבוב כל הזמן. (Roux יהיה צבע בלונדיני.)
מוסיפים בצל, בצלצלים, גזר וסלרי לנתבים; מפחיתים את החום למדיום. לבשל 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרק שמור, בשר הודו, אורז, מלח, פלפל, ותימין; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שהאורז רך.
מוסיפים שמנת מתוקה; מבשלים, חשופים, 5 דקות או לעובי הרצוי.