שמנת של הודו ומרק אורז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 915 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך חמאה, מלח, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שמנת של טורקיה ומרק אורז בר, שמנת של טורקיה ומרק אורז בר, ו מרק הודו ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הפגר טורקיה בתוך סיר גדול או תנור הולנדי; מוסיפים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר פגר מרק, הזמנת 10 מרק כוסות. פגר מגניב, ולאסוף בשר מעצמות. תניח את הבשר בצד.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשר
3
ממיסים חמאה בעציץ מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים קמח ומבשלים 5 דקות, ערבוב כל הזמן. (Roux יהיה צבע בלונדיני.)
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מוסיפים בצל, בצלצלים, גזר וסלרי לנתבים; מפחיתים את החום למדיום. לבשל 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרק שמור, בשר הודו, אורז, מלח, פלפל, ותימין; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שהאורז רך.