שני שלבים לזניה
המתכון השני צעד לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 15 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 343 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו תרד, לא לבשל אטריות לזניה, מתכון רוטב chunky של חובב בשר, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. וזה טוב. נסו Ukadiche Modak-Modakam-Vella Kozhukattai-Vinayaka Chavithi s (צעד אחר צעד ), Sakinalu עם וידאו - איך לעשות Chakinalu - מסורתי Sankranti S-צעד אחר צעד, ו שוקולד Khoya Burfi-צעד אחר צעד-קל דיוואלי ממתקים s (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים תרד היטב, לחיצה בין מגבות נייר.
מערבבים יחד תרד וגבינה ריקוטה.
מורחים רוטב 3 כוסות בתבנית אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'. סדר 4 אטריות על רוטב.
מורחים תערובת תרד באופן שווה על אטריות.
מפזרים שליש גבינת מוצרלה באופן שווה על תערובת תרד; לארגן 4 אטריות מעל מוצרלה. למעלה עם רוטב 3 כוסות וגבינת מוצרלה שליש. למעלה עם שאריות אטריות ורוטב. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום.
אופים ב 350 במשך 1 שעה. לחשוף ומפזרים באופן שווה עם הנותרים גבינת מוצרלה שליש.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
* 9 כוסות רוטב מרינרה מהיר ניתן להחליף 1 מתכון בשר רוטב עבה של מאהב.