שניצל פטריות פסח (פרב)
שניצל פטריות פסח (פרב) יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם ביצים, מלח ופלפל, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שניצל פטריות פורטובלו, שניצל עם רוטב פטריות, ו שניצל פטריות: כיסונים נפלאים לפסח ומעבר לו (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת. מטגנים בצל ירוק ובצל 3-4 דקות עד רך.
מוסיפים פטריות ושום. Sauté מעל חום בינוני גבוה 10-15 דקות, עד הנוזל התאדה.
להעביר לקערת ערבוב ולתת מגניב. מערבבים את הפטרוזיליה והביצים.בהדרגה להוסיף את ארוחת המצה לתערובת עד לתערובת יש מספיק גוף להחזיק יחד במהלך הטיגון. אתה יכול להוסיף עוד כף או שתיים של ארוחת מצה במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים שתי כפות שמן במחבת כבדה. טופס כל קציצת שניצל על ידי הצבת כף אחת גדושה של תערובת פטריות בשמן החם ולחץ עם גב של כף עץ לדיסק 3 אינץ'. מטגנים במשך שלוש עד ארבע דקות לכל צד עד להשחמה קלה.