קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

שניצלוויצ'ים הולשטיין

שניצלוויצ'ים הולשטיין
מנה אחת מכילה 944 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, אגוז מוסקט, צלפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. הציון הזה מוצק. נסו שניצל א לה הולשטיין, בראוניז הולשטיין, ו הולשטיין מתקמט (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקמח בצלחת רדודה. מקציפים קלות 2 ביצים בצלחת רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מערבבים את פירורי הלחם ואגוז המוסקט במנה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
3
פאונד את קציצות העגל בין יריעות ניילון לעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עגלקציצות עגל
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
מפזרים מלח ופלפל. מחפרים את העגל בקמח, ואז טובלים בביצים הטרופות ומצפים בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
5
מחממים שכבה דקה של שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את קציצות העגל עד להזהבה עמוקה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עגלקציצות עגל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מעבירים למתלה לניקוז.
7
נגבו את המחבת והחזירו לאש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים 4 כפות חמאה ומחממים עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
9
מוסיפים את הצלפים והפטרוזיליה ומבשלים, תוך ערבוב, 1 דקה. מערבבים במיץ הלימון ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
10
בינתיים מחממים טפיחה של חמאה במחבת אחרת על אש בינונית. לפצח את 4 הביצים הנותרות למחבת ולטגן מעל קל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מסדרים את החסה על חצאי הלחמניות התחתונות ומעליהם השניצל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
מזלפים את חמאת הצלפים, ואז מעליהם את האנשובי והביצים המטוגנות. מכסים עם צמרות הלחמנייה.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות