אם יש לכם שמן זית, מקל קינמון, מולסה רימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. עם כפית נסו רובי כבש מתובל שאנקס, מרגוז-כבש מתובל שנקס עם חומוס, ו כבש מתוק מתובל שנקס עם חבושים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
להוסיף 1 כף שמן קטן, הדוק lidded תבשיל ושוק חום במשך כמה דקות, פונה כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
להסיר ולהניח בצד.
4
מוסיפים שמן ובצל הנותרים למחבת ומבשלים כ 10 דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים שום ותבלינים ומבשלים 4 דקות יותר. עצה בעגבניות ומניות, ואז לקנן את השוקיים בחזרה בצדדים שלהם. מביאים לרתיחה, מכסים ומכניסים לתנור. מבשלים 2 שעות: הפעל את השנקים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צ'יפס קינמון וייטנאמי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
6
הסר את המכסה ומערבבים דרך מולסה, משמשים ותאנים. לבשל, חשופה, במשך 30 דקות יותר או עד הבשר נופל מן העצם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
4 כוסות קמח חיטה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
שוקי כבש ניתן לזווג עם קברנה סוביניון, מלבק ושיראז. יין אדום עם בשר אדום הוא סטנדרטי למדי, אבל אלה אדומים נועזים עם טאנינים חלקה משלימים את הטעם העדין של כבש. אתה יכול לנסות Tenshen קברנה סוביניון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 29 דולר לבקבוק.