קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

שעועית אדומה עם כיריים איטיים ואורז

שעועית אדומה עם כיריים איטיים ואורז
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? שעועית אדומה עם כיריים איטיים ואורז יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פלפל, נקניק, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-15 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 53% המנה הזאת טובה. נסו שעועית אדומה עם כיריים איטיות ואורז, שעועית אדומה עם כיריים איטיות ואורז, ו שעועית אדומה עם כיריים איטיים ואורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקמו את הקרסוליים בבישול איטי של 3-4 ליטר.למעלה עם בצל, שעועית,עלה דפנה, רוטב עגבניות, רוטב פלפל ו bellpepper לפי הזמנה.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 9 שעות.
3
כ -30 דקות לפני ההגשה, מחממים מים לרתיחה ב 2-quartsaucepan מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
הסר מהחום ומערבבים באורז. מכסים ומניחים לעמוד על 5 דקות או עד המים נספגים. מוך אורז עם עבורלפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
בינתיים, להסיר חזיר מן התנור; מקום על קרש חיתוך. משוך בשר מעצמות, באמצעות 2 מזלגות; להשליך עצמות ועור. להחזיר חזיר tocooker. מערבבים בתיבול Cajun ונקניק. הגדל את הגדרת החום גבוה. מכסים ומבשלים 15 דקות או עד נקניק מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
עבור כל מנה, מניחים 1/2 כוס אורז בקערת מרק העליון עם תערובת שעועית 3/4 cupred.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה