שעועית אדומה קלאסית ואורז
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? שעועית אדומה קלאסית ואורז יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 355 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לכם שן שום, פלפל, חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. מתכונים דומים: סיר חרס שעועית אדומה ואורז, שעועית אדומה קלאסית ואורז, ו קלאסי ופשוט: שעועית שחורה ואורז.
הוראות
מיון שעועית ולשטוף עם מים קרים.
מניחים שעועית בתנור הולנדי; מוסיפים מים כדי לכסות על ידי 2 ב. מביאים לרתיחה; להרתיח במשך 2 דקות.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 1 עד 4 שעות או עד שעועית מתרככים.
מסננים ושוטפים את השעועית, משליכים את הנוזל. חזור לתנור הולנדי.
מוסיפים את המים, בשר חזיר, עלי דפנה ואבקת בצל. מביאים לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים במשך 1 שעה.
במחבת גדולה, לבשל את הבשר, בצל, מלח ופלפל על חום בינוני עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
הוסף לתערובת שעועית. מבשלים, חשוף, במשך 1 שעה. השליכו את עלי המפרץ.
הסר hock חזיר; לאפשר מגניב.
להסיר בשר מעצמות; להשליך עצם.
חותכים בשר לחתיכות בגודל ביס ולחזור מרק.