קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

שעועית איטלקית וסלט זית

שעועית איטלקית וסלט זית
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית נסו סלט זית ופלפלים איטלקי, רוטב סלט איטלקי מ-Olive Garden, ו חקיין של רוטב סלט איטלקי גן זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
על האש, מתחת לגריל או מעל להבה, להשחיר את הפלפלים בכל רחבי, ואז לקפוץ לתוך קערה לכסות עם סרט נצמד. לאחר מגניב, לקלף, deseed לחתוך לרצועות, שמירה על כל מיצים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מבשלים את השעועית במים מומלחים רותחים עד פריך אבל לא חורק, ואז לנקז ושחרר ישר לתוך מים קרים. כדי לשרת, לזרוק הכל יחד, הוספת בזיליקום מגורר ברגע האחרון, ופיזור עם עלי בזיליקום קטנים כדי לסיים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.