שעועית איטלקית וסלט זית
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית נסו סלט זית ופלפלים איטלקי, רוטב סלט איטלקי מ-Olive Garden, ו חקיין של רוטב סלט איטלקי גן זית (מתכונים דומים).
הוראות
על האש, מתחת לגריל או מעל להבה, להשחיר את הפלפלים בכל רחבי, ואז לקפוץ לתוך קערה לכסות עם סרט נצמד. לאחר מגניב, לקלף, deseed לחתוך לרצועות, שמירה על כל מיצים.
מבשלים את השעועית במים מומלחים רותחים עד פריך אבל לא חורק, ואז לנקז ושחרר ישר לתוך מים קרים. כדי לשרת, לזרוק הכל יחד, הוספת בזיליקום מגורר ברגע האחרון, ופיזור עם עלי בזיליקום קטנים כדי לסיים.