שעועית אפויה 4-שעועית
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. גשו לסופר וקנו קטשופ, דבשה, חרדל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . וזה טוב. נסו שעועית אפויה שלוש שעועית, שעועית אפויה ארבעה שעועית, ו שעועית אפויה 3 שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים שעועית כליות, שעועית חמאה, שעועית לימה, חזיר ושעועית בתבנית תבשיל 2 ליטר.
מחממים סיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בייקון, בצל ושום עד בייקון הוא השחמה, על 10 דקות.
להקציף סוכר חום, קטשופ, חומץ, מולסה, וחרדל לתוך תערובת בייקון; מבשלים עד מבושל דרך, כ 20 דקות.
יוצקים רוטב על שעועית בצלחת התבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, 1 שעה 15 דקות.