שעועית אפויה מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית אפויה מייפל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1111 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך בייקון, בצל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו שעועית אפויה מייפל, שעועית אפויה מייפל, ו שעועית אפויה מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°. שעועית חיל הים מבשלים במים עד מכרז, כ -20 דקות.
מסננים שעועית ומילואים בישול נוזלי. סיר שעועית עם רצועות בייקון. בקערה גדולה לזרוק יחד בצל ושעועית. בקערה אחרת לשלב 2 כוסות שעועית בישול נוזלי, חרדל, מלח וסירופ מייפל.
מניחים חצי תערובת שעועית על רצועות בייקון בסיר.
מקום חזיר הוק על שעועית, העליון עם שאר תערובת בצל שעועית, ואז לשפוך מעל שמורות בישול תערובת נוזלית / סירופ. מכסים עם מכסה ומניחים בתנור במשך 3 שעות, או עד חזיר הוק מבושל לחלוטין ומושך מן העצם. אם השעועית מתחילה להיראות יבשה, מוסיפים עוד נוזל בישול.
לאחר בשר חזיר מבושל, להסיר שעועית מהתנור ולהסיר את המכסה. מחית חמאה וסוכר חום למשחה, מפזר ממרח סוכר על שעועית ומניח בחזרה בתנור, חשוף, במשך 30 דקות נוספות.
מוציאים מהתנור ומגישים עם בירה קרה ולחם כהה.