קושימומחה
מוכן ב19 שעות
מנות10
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה עם מייפל וג'ינג'ר

שעועית אפויה עם מייפל וג'ינג'ר
שעועית אפויה עם מייפל וג'ינג'ר היא תוספת ללא גלוטן וללא מוצרי חלב . מנה אחת מכילה 304 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-10 מנות. תמורת 1.03 דולר למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מולסה, סירופ מייפל אמיתי, שעועית צפונית נהדרת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. למתכון הזה מ-Allrecipes יש 14 מעריצים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -19 שעות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 57% , וזה ציון מוצק. בייקון ג'ינג'ר ומייפל , עוגת אפרסק הפוכה עם רוטב שמנת מייפל עם ג'ינג'ר ,והליבוט מזוגג עם סויה וג'ינג'ר עם רליש אפרסק וג'ינג'ר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
משרים את השעועית היבשה בסיר גדול עם מים למשך הלילה, לאחר מכן מסננים. ממלאים את הסיר במים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה עד שהשעועית רכה, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בזמן שהשעועית מתבשלת, ערבבו יחד את סירופ המייפל, המולסה, הסוכר החום, הג'ינג'ר, אבקת החרדל, המלח, הפלפל והמים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
כָּתֵףכָּתֵף
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
מניחים פלחי בצל בתחתית סיר בישול איטי בנפח 3 ליטר או יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מניחים קוביות בשר חזיר מלוח מעל הבצל.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלחחזיר מלח
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
סננו את השעועית, והעבירו לסיר בישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
6
יוצקים את תערובת סירופ המייפל על השעועית. אם אין מספיק נוזלים כדי לכסות את השעועית, מוסיפים עוד מעט מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
7
כסו את התנור ובשלו על עוצמה נמוכה במשך 10 עד 12 שעות, או על עוצמה גבוהה במשך 5 עד 6 שעות. אם מבשלים את השעועית על עוצמה גבוהה, כדאי לבדוק מדי פעם אם היא זקוקה למעט יותר מים. אם השעועית עסיסית מדי לטעמכם, השאירו את המכסה פתוח ב-30 הדקות האחרונות כדי לאדות חלק מהנוזלים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה