שעועית אפויה קרוסטיני
גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, פלפלים חלפיניו כבושים, תוספות: רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שעועית אפויה קרוסטיני, ארטישוק ושעועית קרוסטיני, ו לימה-שעועית קרוסטיני.
הוראות
מחממים גריל ל 400 כדי 450 (גבוה) חום.
חותכים לחם לפרוסות 40 (בעובי 1/4 אינץ'), משליכים קצוות. מעיל 1 צד של כל פרוסת לחם עם ספריי בישול. פרוסות לחם גריל, ללא מכסה גריל, 1 עד 2 דקות בכל צד.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 8 עד 10 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 2 כפות. טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים.
בצל מטוגן בטפטופים חמים 5 דקות או עד מכרז. מערבבים שעועית ואת החומרים הבאים 5; לבשל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד מחומם היטב מעט מעובה. תערובת שעועית כפית על פרוסות לחם בגריל.
מגישים עם התוספות הרצויות.
הערה: בדקנו עם הסגנון הכפרי הטוב ביותר של בוש
שעועית אפויה. במקום לצלות, פרוסות לחם עשויות להיות אפויות על תבנית אפייה ב 350 במשך 8 דקות או עד קלוי קלוי קלות.