שעועית וגבינה Tamales
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tamales שעועית וגבינה. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 349 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לך קמח תירס, שעועית, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, בראנץ ' ראשון: עוף וטמאלה שעועית שחורה, ו Tamales Santafereños o Bogotános (Santa Fe Region Tamales) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את השמן למחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 30 שניות.
מוציאים חצי ושומרים אותו לבצק הטמלה.
למחבת עם הבצלים הנותרים מוסיפים את השעועית, רוטב חם, אבקת צ ' ילי ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים לשלב ומבשלים עד מחומם דרך, על 5 דקות. שים בצד כדי להתקרר מעט. (שמור 1 כוס למתכון עגול 2, שעועית וגבינה Chalupas.)
בקערה גדולה לשלב את קמח התירס, 1 כפית מלח ואבקת האפייה.
חותכים את החמאה לתוך קמח התירס באמצעות מזלג או בלנדר מאפה.
מוסיפים את המרק, קצת בכל פעם, עד הבצק מגיע יחד.
מערבבים את הבצל השמור מבושל ושום
חותכים נייר קלף לריבועים 8 (8 על 8 אינץ').
מורחים 1/3 כוס של הבצק הטמלי על מרכז הנייר ולוחצים אותו קלות לעיגול. שים כף גדושה של שעועית על גבי עם כף גבינה. הביאו את 2 הפינות של הנייר בקצות המלבן כדי למלא את השעועית והגבינה בבצק הטמל. מקפלים את הפינות יחד כמה פעמים. מקפלים את הצדדים האחרים כדי לכסות את התפר ולהפוך את צד ימין למעלה. המשך תהליך זה עם הבצק הנותר ומילוי.
שים סל ספינת קיטור לתוך סיר גדול ולהוסיף מספיק מים לבוא רק מתחת לסל. מכסים את הסיר ומניחים אותו על אש בינונית-נמוכה כדי להביא את המים לרתיחה.
שים את הטמאלס בסל הקיטור. מכסים ואודים את הטמאלים עד שהבצק מבושל דרך, כ 1 שעה, לבדוק אחרי 30 דקות, ייתכן שיהיה עליך להוסיף עוד מים לסיר.
הסר את tamales מ נייר עטיפה לשרת חם.