שעועית טוסקנית בראגו עגבניות קיצי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, ליווי: לחם פריך, שעועית צפונית מדהימה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו אורז קיצי ושעועית Fava, נקניק טוסקנה Crockpot וראגו שעועית לבנה עם ניוקי חמאה, ו מרק עגבניות קיצי עם פסטאן וחומוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות שעועית במים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' לילה (8 שעות) או להשרות מהיר (ראה הערת טבחים, להלן), ולאחר מכן לנקז.
מכסה שעועית עם מים על ידי 2 סנטימטרים בסיר 5-6 ליטר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במהירות, חשוף, ערבוב מדי פעם קצף ברפרוף, עד שעועית הם מאוד רך, 40 עד 50 דקות. שמור 2 כוסות בישול מים, ולאחר מכן לנקז שעועית.
ניקוז, השלכת מים.* שעועית ניתן לבשל 1 יום קדימה. להתקרר בנוזל, ואז להתקרר.* ראגו עגבניות יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר.* צלחת ניתן להרכיב (אבל לא אפוי) 8 שעות קדימה ומקורר.