שעועית טוסקנית ראגו עגבנייה קיצית
שעועית טוסקנית בראגו עגבניות קיצי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, ליווי: לחם פריך, שעועית צפונית מדהימה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו אורז קיצי ושעועית Fava, נקניק טוסקנה Crockpot וראגו שעועית לבנה עם ניוקי חמאה, ו מרק עגבניות קיצי עם פסטאן וחומוס (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות שעועית במים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' לילה (8 שעות) או להשרות מהיר (ראה הערת טבחים, להלן), ולאחר מכן לנקז.
מכסה שעועית עם מים על ידי 2 סנטימטרים בסיר 5-6 ליטר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במהירות, חשוף, ערבוב מדי פעם קצף ברפרוף, עד שעועית הם מאוד רך, 40 עד 50 דקות. שמור 2 כוסות בישול מים, ולאחר מכן לנקז שעועית.
חצי 1 כוס עגבניות לאורכו ולהניח בצד. דופק הנותרים עגבניות במעבד מזון עד כמעט חלקה.
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
מבשלים בצל, סלרי ושום בשמן ו 1 כף חמאה עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל במחבת כבדה 12 אינץ', ערבוב מדי פעם, עד התרכך, על 5 דקות.
מוסיפים פירה עגבניות, טימין, סוכר, 3/4 כפית מלח, ושמורים 2 כוסות שעועית בישול מים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מעובה מעט, על 10 דקות.
מקציפים את כף הנותרים חמאה, ולאחר מכן מערבבים שעועית.
העברה לתבנית אפייה רדודה 3 ליטר.
מפזרים באופן שווה עם גבינה, ואז לפזר חצאי עגבניות מעל.
אופים, מכוסה היטב בנייר כסף, עד נוזל מופחת שעועית הם רטובים אבל לא מרקים, 25 עד 30 דקות.
בואו לעמוד, מכוסה, 10 דקות לפני ההגשה (שעועית תמשיך לספוג נוזל).
Avignonesi Rosso di Toscana ' 05
* כדי להשרות שעועית מהירה, לכסות עם מים על ידי 2 אינץ ' בסיר כבד 5-6 ליטר ולהביא לרתיחה, ואז להרתיח 1 דקה.
הסר מהחום ומכסה, ואז להשרות 1 שעה.
ניקוז, השלכת מים.* שעועית ניתן לבשל 1 יום קדימה. להתקרר בנוזל, ואז להתקרר.* ראגו עגבניות יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר.* צלחת ניתן להרכיב (אבל לא אפוי) 8 שעות קדימה ומקורר.
קלוריות 286, סך fat8g, שומן רווי 3g, כולסטרול 12mg, נתרן 389mg, פחמימות 39g, סיבים 10g, חלבון 16g
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "