תפוח ופרושוטו חזה עוף ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוח פרושוטו ממולאים חזה עוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, תבלין עוגת תפוחים, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו פרושוטו עטוף חזה הודו ממולא בגרוייר, חזה עוף צלוי עם פרושוטו, לימון ואגוז מוסקט, ו תפוז, תפוח וגבינת עיזים ממולאים חזה הודו ברוטב חמוציות ממותק טבעי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה חסינת שמן; מניחים בצד.
מערבבים תפוח קצוץ ואת 1/8 כפית תפוח תבלין בקערה קטנה; להפריש.
מניחים את חזה העוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את העוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/4 אינץ'.
מניחים פרוסה אחת של פרושוטו על כל חזה עוף.
מניחים 1/4 של תערובת תפוח על כל חזה עוף.
מגלגלים כל שד ומאובטחים עם קיסם.
מפזרים את 1/2 כפית תפוח תבלינים בכל רחבי מחוץ חזה עוף ומניחים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים את חזה העוף, חשוף, בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, על 25-30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
כאשר העוף כמעט מוכן, להמיס חמאה בסיר קטן על אש בינונית.
לטאטא בקמח לעשות משחה חלקה.
להקציף חלב ופלפל; להביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד מעובה מבעבע, על 5 דקות.