שעועית ירוקה במרינדה עם עגבניות, זיתים, ופטה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 163 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זיתים kalamatan, שיני שום, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שעועית ירוקה עם עגבניות, זיתים וביצים, שעועית ירוקה, עגבניות וזיתים שחורים, ו שעועית ירוקה מוקפצת עם זיתים ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שעועית במים רותחים מתובל עם 1 כפית מלח; לבשל 6 עד 8 דקות או עד פריך-רך.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז. לצלול שעועית לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים בצלחת רדודה.
4
לבשל שום בשמן חם במחבת מעל חום בינוני 30 שניות או רק עד ריחני; להסיר מהחום. מערבבים זיתים, הבא 4 מרכיבים, ונותר 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים תערובת על שעועית, משליכים למעיל. צמרמורת לפחות 3 שעות או לילה.