שעועית ירוקה ברוטב עגבניות
שעועית ירוקה ברוטב עגבניות יכולה להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לכם סוכר, חומץ יין, מלח ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו שעועית ירוקה עם רוטב עגבניות, שעועית ירוקה ברוטב עגבניות שרי, ו שעועית ירוקה ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות עבה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה; מערבבים את השעועית הירוקה וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים את השעועית הירוקה עד רק מכרז, על 8 דקות.
חום 2 כפות של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; לבשל ולערבב את הבצל, 1 שן שום, ופטרוזיליה בשמן החם עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות. מערבבים את העגבניות, חומץ יין, כמון; להביא את התערובת לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 30 דקות כדי לעבות את הרוטב.
במחבת נקייה, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני-נמוך; לבשל ומערבבים 1 שן של שום קצוץ בשמן החם עד ריחני מתחיל חום, 2 עד 3 דקות. להחזיר את השעועית הירוקה מבושל למחבת; לבשל ומערבבים לחמם את השעועית ומעייל אותם בשמן.
יוצקים את הרוטב על השעועית ומערבבים למעיל.