שעועית ירוקה מבושלת לאט
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? שעועית ירוקה מבושלת לאט יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בייקון, מלח ופלפל טחון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. . וזה די גרוע. נסו שעועית ירוקה מבושלת איטית, שעועית לבנונית מבושלת איטית ובשר בקר, ו שעועית ירוקה מבושלת לאט, עגבניות ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סיר מעל חום בינוני; לבשל ומערבבים בייקון במחבת החמה עד כמעט פריך, על 6 דקות.
מוסיפים בצל; מבשלים עד שחתיכות מזון בתחתית המחבת התמוססו במיצי הבצל והבצל רך וזהוב, כ 5 דקות. מערבבים שום ורוטב עגבניות. מבשלים עד השום התרכך, על 1 יותר דקה.
מניחים שעועית ירוקה למחבת ושופכים מרק עוף. להעלות את החום גבוה, להוסיף מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין שעועית, ולהביא לרתיחה. שעועית תתחיל להתרכך. הפעל חום בינוני נמוך ומבשל במשך 1 1/2 שעות. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים יותר מרק או מים אם התערובת נראית יבשה.
התאם את רמות המלח, פלפל שחור ופלפל קאיין לפי הטעם. מבשלים עד שהשעועית רכה ועדינה, כ -30 דקות נוספות.
להעביר שעועית וכמה מיצי המחבת לצלחת מנה עמוקה.