שעועית ירוקה מטוגנת עם פטריות ובצל קיפוליני מקורמל
שעועית ירוקה מוקפצת עם פטריות ובצל Cipollini מקורמל נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך פטריות כפתור, רוטב סויה, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו שעועית ירוקה מטוגנת עם פטריות ובצל, איך לבשל: שעועית ירוקה טבעונית ופטריות עם רוטב חמוץ מתוק בצל מקורמל, ו חביתה דקה עם בצל בקרמל, פטריות מטוגנות, בשר חזיר, תרד וברי (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס 3 כפות חמאה גדול לא מקל או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
מוסיפים בצל צ ' יפוליני, מתבלים היטב במלח ופלפל, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שהבצל הוא חום עמוק, קרמל, בערך 45 דקות בסך הכל.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים שעועית ומבשלים עד רך-פריך, על 3 דקות.
לנקז ולרוץ מתחת למים זורמים קרירים עד בקור. תניח בצד.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום גבוה עד לעישון קל.
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם כבר שחררו את כל הנוזל שלהם והם השחמה, על 10 דקות בסך הכל, הפחתת חום אם השמן מתחיל לעשן יתר על המידה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מוסיפים שאלוט, שום, טימין, ואת כף הנותרים חמאה לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים רוטב סויה וזורקים לשלב.
מוסיפים שעועית ירוקה, בצל ומיץ לימון לפטריות וזורקים לחמם ולשלב.