שעועית ירוקה מיושנת
שעועית ירוקה מיושנת עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 135 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 12 דקות. אם יש לך בצל, חומץ סיידר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שעועית ירוקה עם שעועית שחורה מותססת ~ aka שעועית ירוקה מלוכלכת, שעועית אפויה מיושנת, ו שעועית אפויה מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני 10 דקות או עד השחמה ופריך.
מוסיפים בצל, ומטגנים 5 דקות או עד מכרז. מערבבים שעועית ירוקה, פלפל אדום, ומלח.
הוסף מספיק מים כדי לכסות שעועית ירוקה. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 40 עד 45 דקות או עד שהשעועית רכה מאוד.
שעועית ניקוז, ולהעביר לקערה.
מוסיפים חמאה וחומץ; לזרוק היטב.
* גילינו 2 מקורות מקוונים גדולים עבור בייקון המומחיות: שלר וובר מ www.germandeli.com ו www.nodinesmokehouse.com. בייקון רגיל הוא אופציה מדי אבל תורם טעם מתון יותר.